De meest oprechte expressie Zijn

Coming soon: Online Vinyasa & Yin yogaopleidingen

Onder leiding van Johan Noorloos

van €1899

voor €1199

Er staat iets moois te gebeuren...

Een online Vinyasa & Yin yogaopleiding

Het is bijna zover. Vanaf deze herfst is er speciaal voor iedereen: de eerste Nederlandstalige online Vinyasa en Yin yogaopleiding. Het is een verdiepende opleiding, ook als je niet van plan bent om ooit zelf een les te gaan verzorgen. Dit is een mooie en inspirerende – maar ook confronterende – reis naar jezelf. Om te worden wie je bent, namelijk: de meest oprechte expressie Zijn. Dit is een stap naar meer balans, energie en waardevolle inzichten waar je een leven lang plezier van hebt. 

Laat je inspireren door docenten met meer dan 15 jaar ervaring.

Al meer dan 1200 studenten gingen je voor!

Duidelijke video’s met filosofie, anatomie, meditatie en oefeningen. 

Ga mee op deze online yogareis

Wat fijn dat je hier bent.  Want binnenkort vind je hier de eerste Nederlandstalige online yogaopleiding in Vinyasa en Yin. Je kan de training volgen als voorbereiding op de live Teacher Training van De Nieuwe Yogaschool, maar ook als je gewoon álles over  yoga wil leren. De training is namelijk speciaal ontwikkeld voor iedereen die op reis wil gaan in de wereld van yoga en meditatie. Je geeft jezelf hiermee de kans om je te verdiepen in de kracht van yoga: van de anatomie tot filosofie en van de functie van asana’s tot je persoonlijke groei, op en naast de mat.

 

online vinyasa yin opleiding mariken

Ervaar de voordelen van yoga...

 • je voelt je krachtig en leeft meer in het 'nu'
 • je ervaart de filosofie van houdingen in je dagelijks leven
 • je beweegt op het ritme van je ademhaling
 • je leert te ontspannen, reduceert stress en slaapt beter
 • je ontwikkelt een sterker en flexibeler lichaam
 • je krijgt meer energie
 • je krijgt handvatten om studenten te begeleiden in yoga
 • je krijgt inspiratie om je eigen yogales vorm te geven
 • je leert de waarde van yoga te vertalen in je eigen leven

Een persoonlijke uitnodiging

als de online opleidingen voor je klaarstaan?

Je krijgt tijdens deze training...

 • ervaring in de verschillende vormen van yoga als de basishoudingen en series
 • kennis over de geschiedenis en filosofie van yoga
 • bijzondere momenten met jezelf, op en naast de mat
 • toegang tot de DNYS Online Community via onze exclusieve Facebookgroep
 • je eigen werkboek vol met interessante en uitdagende oefeningen voor je persoonlijke groei
 • je eigen e-boek met inspiratie en verdiepende artikelen
 • handvatten om studenten te begeleiden op de yogamat en je eigen lessen te vormen

Wil je een Nederlandstalige yogaopleiding voor €1199?

Vinyasa-yin-yogaopleiding-yoga-johan-noorloos

Je eigen e-boek & werkboek

om de verdieping in jezelf te vinden.

Ga op een reis in de wereld van yoga én in jezelf. In deze training leer je stap voor stap de verschillende yogahoudingen, verdiep je jezelf in anatomie ontdek je de filosofie achter yoga. En daar horen natuurlijk ook waardevolle artikelen, yoga-oefeningen en zelfonderzoek-vragen bij voor je persoonlijke groei. Ja, dit is het. Een training die pas begint als je van de yogamat afstapt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons e-boek?

Vertrouw op je kracht

of je nu een beginner bent of al vele jaren yogalessen volgt.

De online Vinyasa en Yin yogaopleiding is waardevol voor iedereen, van een beginner tot een ervaren yogi. Het gaat erom dat je vertrouwt in je eigen kracht. In 10 maanden zal Johan Noorloos je – samen met ons team van topdocenten – álles vertellen, laten zien en ervaren over de basisbeginselen van yoga. Je krijgt onbeperkt toegang tot een schat aan video’s met inspirerende gesprekken, yogalessen, tutorials en verdiepende artikelen. Zo verdiep je jezelf stap voor stap en in je eigen tempo in iets dat je leven zal verrijken.

We nodigen je uit om mee te gaan op een inspirerende reis

waar je ook bent.

vinyasa-yin-yogaopleiding-docentenopleiding-online--mediteren-yoga-johan-noorloos

Je kan natuurlijk op ieder moment en overal aan de slag met je training. Maar je staat ook altijd in verbinding met de DNYS Online Community. Je krijgt namelijk toegang tot onze exclusieve Facebookgroep. 

Wil je in verbinding staan, je ervaring delen en geïnspireerd raken met én door mede-yogi’s?

Johan Noorloos

Over de online Vinyasa en Yin yoga-opleidingen

“Ik ben dankbaar voor iedereen die zichzelf uitdaagt om bij de basis te beginnen. Het feit dat ik zelf inmiddels al meer dan vijftien jaar basistrainingen geef, heeft mijn eigen yoga-ervaring sterk beïnvloed. Gaandeweg merk je wat werkt en niet werkt, wat goed voelt en wat minder goed. Van iemand die streng in de leer was en dat ook van anderen verwachtte, ben ik langzaam maar zeker veranderd in iemand die liever zo goed mogelijk meebeweegt met wat hij tegenkomt. Zowel op de yogamat als in het gewone leven. En dat gun ik jou ook.”

johan Noorloos online meditatiecursus

Een waardevolle reis

die pas écht begint als je van de mat afstapt.

Verdiep je kennis over yoga en meditatie met deze 8 docenten

online yoga opleiding Johan noorloos

Johan Noorloos

Begin november 2013 ging er voor Johan Noorloos een langgekoesterde wens in vervulling: de school van zijn dromen opende haar deuren. De afgelopen tien jaar bouwde Johan op diverse terreinen een schat aan ervaring op. Met zijn lessen, opleidingen, lezingen en boeken was hij gedreven zijn kennis en inzichten te delen. Op de school komt nu alles waarvan hij droomde samen.

online yoga opleiding Moena de Jong

Moena de Jong

Moena deelt haar passie voor connectie al jaren in de vorm van Pranayama, Vinyasa, Hatha, filosofie en Ayurveda. Ze geeft workshops voor de lerarenopleiding in deze bovenstaande yogavormen. Met de overtuiging dat we alleen kunnen stralen wanneer we authentiek durven te zijn neemt ze haar studenten op lichte en enthousiaste wijze op de reis naar onze kern.

online yoga opleiding Tijn Touber

Tijn Touber

Tijn is auteur van zes boeken over verlichting en meditatie. Het zijn allemaal bestsellers, de bekendste is Spoedcursus Verlichting. Daarnaast is hij oprichter van het grootste meditatienetwerk van Nederland: Stadsverlichting. Hij leefde veertien jaar als yogi in Amsterdam en beschouwt het als grootste uitdaging om, zoals hij zelf zegt ‘in de wereld, maar niet van de wereld’ te zijn.

online yoga opleiding Sijbrand Maal

Sijbrand Maal

In 2013 denderde Yoga en Meditatie onverwacht het leven van Sijbrand binnen. De Nieuwe Yogaschool verrees, de reis van de spirituele zoeker werd bewust omarmt en het lesgeven begon. Met behulp van yoga, meditatie, diverse fantastische methodes en (spirituele) leraren (waaronder zijn huidige leraar Sat Shree) vond Sijbrand zichzelf als dat wat alles in essentie is.

online yoga opleiding leah Kline

Léah Kline

online yoga opleiding Skadi van Paasschen

Skadi van Paasschen

Skadi is een geboren leraar en geeft je met haar unieke en speelse manier van lesgeven de handvatten voor een levenslange yoga practice.
In 2014 bracht Skadi haar eigen Yin Yoga boek “ Yoga geeft ruimte” en leidt ze regelmatig Yin Yoga Teacher Trainings en retreats in het buitenland.
Ze is gespecialiseerd in Ashtanga, Vinyassa en Yin Yoga. Daarnaast heeft zij in 2015 de cursus Magnified Healing volbracht.

online yoga opleiding Sylvia weling schaefer

Sylvia Welsing-Schaeffer

Sylvia Welsing-Schaefer studeerde Biologische Gezondheidskunde en Geneeskunde in Maastricht. Sinds 2006 is zij werkzaam als arts. Toen zij in 2009 ziek werd hielp yoga haar om dat te accepteren. Zij besloot haar accent te verleggen en volgde drie yogaopleidingen bij YogaTeacher . (Vinyasa, Anatomie / Techniek en Yin).

online yoga opleiding marijke neerings

Marijke Neerings

Marijke volgde op haar zestiende haar eerste yogales. Ze volgde in 2009 een opleiding bij Johan Noorloos tot Ashtanga yoga docent, meteen daarna achtereenvolgens een tweede verdiepingslesjaar en de Yin yoga opleiding.
Marijke rondde in 2003 ook een vierjarige opleiding tot professioneel aurareader af. Haar intuïtieve kwaliteiten gebruikt ze in de yogales om mensen zo goed mogelijk te begeleiden.

vinyasa-yin-yogaopleiding-lerarenopleiding-johan-noorloos-yoga

Dit had mijn hart nodig

Riki leerde haar innerlijke krachtbron kennen

“Ken je dat? Dat je iets gedaan hebt wat achteraf gezien je leven veranderde? De Vinyasa teacher training bij de Nieuwe Yogaschool is een ervaring die ik nooit meer zal of wíl vergeten; het heeft een basis gelegd voor mij om meer vanuit mijn innerlijke bron en kracht te leven. Meer verdieping in yoga was mijn reden om deel te nemen, maar deze opleiding heeft al het denkbare overtroffen. Inmiddels heb ik ook de Yin teacher training afgerond met de bevestiging dat dit precies is wat mijn hart nodig heeft.”

– Riki Smits

“Wauw, wat een mooie verbinding zijn we aangegaan. Ook al is het online het voelde alsof ik 1 op 1 les had van Johan Noorloos. Een enorm persoonlijke cursus die mij diepe inzichten heeft gegeven. Echt een aanrader.” - Milou Derxs
“Als je iets écht wilt leren, dan moet je er les in gaan geven. Dat is hoe Johan Noorloos me inspireerde om deze training te volgen. En wat een waardevol geschenk aan mezelf. Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd." - Maxime de Rooij
“Wat een mooie toevoeging op mijn yogapad. En dat ook nog in het Nederlands. Een aantal jaren geleden volgde ik de Vinyas yogadocentenopleiding. De online Yin training brengt me weer zoveel nieuwe inzichten.” - Janieke van de Kamp
Previous
Next

En… yoga je straks met ons mee?
van €1899

voor €1199